Timeslip Softworks Forums

Vigilantes => Confirm Fix Bugs => : ushas September 08, 2017, 02:18:19 PM

: [Check Fix] Inventory slot for armours
: ushas September 08, 2017, 02:18:19 PM
(v19, linux, 1920x1080)

During battle, sometimes I get the slot for armour to change its position, see attached image. So far it happened only when attacking facilities. I'm not sure why. Saw this on different resolutions too.
: Re: Inventory slot for armours
: Daithi September 08, 2017, 02:48:41 PM
Haven't been able to reproduce, but made changes to how image is anchored - this may help.